אמביאן וזודרום תרופות שינה

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

25/04/2020 | 18:00 | מאת: חן

שלום רב עקב קשיי הירדמות נטלתי אמביאן 12.5 מיליגרם עד שהגעתי ל4 כדורים ביום עקב ההסתגלות הרופא החליף זאת הזודרום 10מג האם תהיה השפעה בגלל שזה כדור מאותו משפחה כאן אין כל הבדל חלקיות אמביאן או זודרום! החלטתי גם על ירידה במינון עם הרופא המטפל אשר קבע שביומיים הראשונים לקחת 2.5 כדורים ואחרי יומיים 2 ואחרי יומיים 1.5 ואחרי יומיים 1 עד לירידה מהכדור כאן הפחתת המינון נכונה או יש להפחית מינון בצורה אחרת ולגבי ההשפעה האם לא תהיה השפעה?

4 כדורי שינה זאת כבר התמכרות! , את עושה נכון לגבי ההפסקה ההדרגתית של מינון תרופות אלה , רצוי גם להתייעץ עם מומחה להפרעות שינה .

מנהל פורום בריאות הנפש