התייעצות בקשר להשפעת טיפול בפריזמה על ילד בן 12.5

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

17/11/2019 | 19:44 | מאת: איל

רציתי לשאול הבן שלי בן 12.5 אובחן עם ocd והומלץ לו תחילת טיפול בפריזמה. הילד משחק באופן מקצועי כדורגל ורציתי לדעת אם ישנם תופעות לוואי שפוגעות ביכולות הספורטבית. כי בנתיים התחלנו מינון של חצי כדור כבר שלושה ימים והיום לאחר האימון הילד חזר ואמר שלא רוצה לקחת יותר כי הרגיש שזה פוגע לו ביכולות. אשמח לתשובה בהקדם

שלום לא ידוע על תופעות לוואי כאלה , בכל אופן אם יש איזה בעיה כלשהי רצוי להתייעץ עם הפסיכיאטר המטפל כמובן .

מנהל פורום בריאות הנפש