אגרופוביה או משהו אחר

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

30/10/2019 | 09:48 | מאת: IDO

היי שלום למומחה אני בחור בן 28 מטופל מזה שנים בפריזמה לגבי הפרעות חרדה ודכדוך התרופה עוזרת לי אבל בכל זאת יש משהו אחד משמעותי בחיים שלי שאני לא מצליח לפתור נכנסתי לפורום והתחלתי לבדוק משהו ששייך לתופעה שיש לי ונראה לי שזו הבעיה אגרופוביה אני אדם פעיל עובד יוצא מבלה נוהג והכל כרגיל ללא שוב בעיות או פחד אבל דבר אחד משמעותי שיש לי זה שנניח יגידו לי החברים או החברה בוא ניסע לאילת אני פשוט לא יהיה מסוגל לנסוע מהפחד של מה יהיה לי אם ואני יסע ואם נניח אני יודע שאני נוסע עם אמא שלי אז אין לי בעיה ונהיה לי ביטחון ואני מצליח לנסוע ולהנות על חול אני לא מדבר כי זה בכלל לא בא בחשבון אני פשוט לא מסוגל בהתחלה היה לי בעיה גם לנוסע למלונות קרוב לאיזור מגורי בתל איב או חיפה אבל על זה אני די מצליח להתגבר הייתי רוצה לדעת איך אפשר לפתור את הנושא הזה בצורה הכי יעילה ונכונה ואם אפשר הכוונה למי לפנות אני פשוט רוצה את הטוב ביותר כדאי לפתור את המחסום הזה בחיי תודה.

הייתי מציע טיפול התנהגותי בנוסף לפריזמה

06/11/2019 | 09:33 | מאת: ido

היי אפשר בבקשה לקבל המלצה למטפל שיודע לטפל בהפרעה כמו שציינתי? תודה.

מנהל פורום בריאות הנפש