איך לצאת מהכאבים האלו?בת 18

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

30/07/2019 | 17:40 | מאת: לאה

התחילו לפני מספר שנים כאבים פיזים איומים בחזה, ולאחר מכן הלכתי לבצע מלא בדיקות אך לא מצאו דבר, ביקורים סבתי חולים, קופת חולים, בסופו של דבר הבחינו ככל הנראה להם שזה כאבים פיזים נפשיים, התחלתי טיפול אצל פסיכאטרית אך לא בטוחה עד כמה יעזור, ולפני שנה נתנו לי כדורים ששמם אסטו, אך לא מרגישה בשינוי הגדול.. חשבתי לחזור אל הפסיכאטר אך לא עוזר לי הוא דרך הקופה לטיפול התרופתי/ לשינוי.. אני מרגישה מיואשת ורע לי כל כך מרגישה שאף אחד לא מבין אותי אני סובלת במשך כל היום ואיני יודעת כבר לאן לפנות.. אני אשמח להמלצה. תודה לאה

30/07/2019 | 17:42 | מאת: לאה

שכחתי לומר לגביי הכדורים שהמינון שלקחתי בהתחלה היה 10 מ"ג, ולאחר מכן ניסיתי להפחית כי אני לא אוהבת כדורים ל5 מ"ג עד היום.. אולי ככדאי לשנות את הכדורים ?

איזה כדורים אלה ?

אני חושב שעליךל פנות גם לטיפול פסכולוגי התנהגותי דימיון מודרך וכו זה עוזר

טיפול פסכולוגי גם יכול לעזור

התרופות הינן יעילות אם לא עוזר ניתן לבקש מהפסכאטר כדור בשם סימבלטה 30 מג

מנהל פורום בריאות הנפש