ספורט...........................

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

28/07/2019 | 00:30 | מאת: ספורט

היי, 1. רציתי לשמוע את חוות דעתך לגבי ספורט ובעיות נפשיות. השאלה היא שאלה כללית כי כל מקרה לגופו אבל אשמח לשמוע אם לדעתך ספורט אמור להקל בצורה משמעותית על הסובלים מבעיות נפשיות כאלה ואחרות והאם יש מחקרים שהוכיחו את זה? והאם גם הליכה מהירה נחשבת לדעתך לספורט לעניין הבעיות נפשיות? 2. נתקלתי לאחרונה במוצקר טבעי שנקרא רליקווה לדיכאון וחרדה. אשמח לשמוע את חוות דעתך לגביו במידה ולא שמעת אשמח אם תקרא עליו בלינק ותחווה את דעתך: https://www.reliqua.co.il/the-product

ספורט עוזר ומקל על דיכאון וחרדה , לגבי המוצר הטיבעי אני לא מכיר אבל ניתן להשתמש בו , אם אין שיפור אנא פנה לפסכאטר בבקשה

מנהל פורום בריאות הנפש