לוריואן וואבן בייחד האם אפשר?

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

13/06/2019 | 16:50 | מאת: מאיר

היי, בשבועות האחרונים אני נוטל לוריוון כדיי להירדם, הרופא רשם לי ואבן לאחר שלא הצלחתי לישון עם הלוריוון. חוסר השינה הינו עקב מחשבות וחרדה כנראה. אני לוקח ואבן כדיי לישון אך במהלך היום במידה ואני מרגיש לחץ אני לוקח לוריוון . האם זה בסדר או שעדיף לקחת רק כדור אחד גם ללילה וגם להרגעה במהלך היום? (מציין כי אני בדיוק מתחיל טיפול ציפרלקס)

שלום רב לא מומלץ לערבב גם לורבאן וואבן . ציפרלקס בבוקר יכול לעזור להורדת חרדות

16/06/2019 | 12:39 | מאת: מאיר

אך בתחילת הטיפול של הציפרלקס אני הבנתי שזה לא משפיע עדיין ויכולה להיות תופעת לוואי של הגברת חרדות, באם אני חש חרדה במהלך היום אפשרי לקחת ואבן אחד?

מנהל פורום בריאות הנפש