כמה זמן לפניי השינה לוקחים קלונקס?

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

30/05/2019 | 09:56 | מאת: לינה

מתי לקחת קלונקס? ברגע שאני נכנסת למיטה ומחליטה להירדם או שעה שעתיים לפניי שעת השינה? נניח אני הולכת לישון ב12 מתי לקחת? האם קלונקס גם משפיע על היום ומרגיע? או הוא רק ללילה? תודה

ניתן לקחת חצי שעה לפני השינה ,זאת תרופת הרגעה ניתן גם ביום לפי צורך

31/05/2019 | 12:04 | מאת: לינה

הרופא רשם לי קלונקס לחודש במינון משתנה כל מינון של כדור בקופסה כמות של 0.5(שבוע 1 : כדור 1, שבוע2 : 2 כדורים, שבוע 3 : 3 כדורים, שבוע 4 : חזרה לכדור 1 ) האם שאפסיק אחריי חודש יהיה לי קשה להירדם? האם הכדור משפיע גם לא רק על שינה אלא גם על ההרגשה במשך היום? לפניי זה הצלחתי להירדם בלי כדור בלילה (בצהריים פחות)אמנם השינה נפגעה קצת(עקב טנטון פתאומי) ויש לי יקיצות מרובות לא יהיה קשה להירדם שיגמר החודש? תודה מראש מחכה לתשובה

מנהל פורום בריאות הנפש