לקיחת כדור סרוקסט...

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

29/04/2019 | 03:15 | מאת: דניאל

אני לקחתי כמה שנים 20 מ"ג ציפרלקס ובהמלצת הרופא עובר ל20 מ"ג סרוקסט. 1. מהניסיון שלך, אני כרגע לוקח 10 מ"ג סרוקסט ועוד כמה ימים עובר ל20. האם בהכרח זה אומר שב20 התופעות לוואי יחמירו והאם צפויות תופעות לוואי נוספות בעליית המינון? 2. הבנתי שמומלץ לקחת את הסוקרסט לאחר ארוחת הבוקר. ורציתי לדעת מה הסיבה שזה מומלץ לקחת דווקא בבוקר והאם אפשרי לקחת בערב? 3. מבחינת זמן. האם זה קריטי לקחת את הכדור בשעה קבועה...מה המסגרת של ההפרש שעות שניתן לקחת כל יום את הכדור. אני מתכוון שאי אפשר לקחת בשעה קבוה בדיוק, האם הפרש של שעה, שעתיים זה בסדר? כלומר לקחת כל יום את הכדור בין השעות 9-11 בבוקר? 4. האם סרוקסט נחשב בהכרח לכדור מרדים או מעורר? תודה רבה!!!

לשאלתך סרקסט לוקחים בוקר אחרי אוכל בדרך כלל , הוא לא מרדים , גם לא מעורר .

מנהל פורום בריאות הנפש