העברה של קצבת נכות

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

16/04/2019 | 21:54 | מאת: ספי

אני אדם עם סכיזופרניה שמקבל קצבת נכות דרך אבא שלי ורוצה להעביר אותה אליי ובגלל זה הביטוח לאומי רוצה מסמך מפסיכיאטר שאומר שאני יכול להתנהל עם הקצבה בעצמי יש לי גם פגישה עם פסיכיאטר עוד מעט ומעוניין לדעת : 1. מה הסיכויים שהפסיכיאטר ייתן לי את האישור הנ"ל בהנחה שאני פציינט חדש אצלו וזה הפעם הראשונה שאני אצלו ושהיום המצב הנפשי האישי מצויין ואני מקפיד על טיפול פסיכיאטרי בקביעות ואני בן 44 ועובד בעבודות זמניות כרגע ? 2 . בהנחה שאני מקבל את האישור הזה מה הסיכויים שלי להצליח בוועדה בביטוח לאומי שתקבע אם הקצבה תעבור אליי לאור הנותנים שאמרתי בפיסקה הקודמת ?

הפסיכאטר שלך צריך להיות משוכנע שאתה יודע ויכול להתנהל מול הכסף שאתה מקבל ויודע איך להשתמש בו ולא לבזבזו . אם הוא יכול לכתוב את זה לביטוח הלאומי הם יוכלו להעביר ישירות לך הקיצבה .

מנהל פורום בריאות הנפש