הפרעת חרדה ומחשבות טורדניות

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

14/03/2019 | 16:55 | מאת: אלי

שלום.אני סובל מהתקפי חרדה והפרעת חרדה - עיקר הביטוי הוא אי שקט תמידי ומחשבות טורדניות. בשל כך, ניסיתי מגוון SSRI ללא שיפור מובהק. העבירו אותי לויפאקס XR בתחילה ל-75 מ"ג ללא שיפור, לאחר מכן ל-150 מ"ג עם שיפור מסוים ואחר כך ל-225 מ"ג אשר לא היה יעיל יותר מ-150 מ"ג וגרם לצרבת חזקה לכן הורדנו את המינון חזרה ל-150 מ"ג ובמקביל הרופא הוסיף בקביעות קלונקס 2 מ"ג כל לילה לפני השינה. בשבועות הראשונים נעלמה החרדה לגמרי וחשתי מצוין אך לאחר מכן חזרה החרדה להופיע למרות "הטיפול התרופתי המכובד". האם במצב כזה נהוג להוסיף אנטי פסיכוטי במינון נמוך למרות שאין פסיכוזה אלא רק הפרעת חרדה? מה אפשר לעשות תרופתית כדי להרגיש טוב? הקלונקס מפסיק את התקפי החרדה ומעניק שינה שלווה אבל לא את ההרגשה של אי השקט התמידית ואני מחפש איזון תרופתי ללא הצלחה.אודה לעצתך.

שלום אפשר להוסיף לתקופהקצרה ריספונד 1 מג חצי כדור בעת הצורך תודה

מנהל פורום בריאות הנפש