טיפול שאינו תרופתי לסכיזורפניה

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

12/03/2019 | 10:12 | מאת: דנה

שלום. אמא שלי חולה בסכיזופרניה. קראתי הרבה מחקרים על המחלה. והבנתי שהחוסר איזון כימי ...זה מונח לא מדויק והרבה גם יגידו לא נכון. התרופות לא באמת עוזרות אלא רק מטשטשות את הבן אדם. 1. אילו בדיקות ניתן לעשות כדי לבדוק מה "חסר" באיזו הכימי במוח? 2. האם תוכל להמליץ על טיפול קוגניטיבי ? ואיך אני מאתרת את המטפלים? (אני מניחה שכאן לא יתנתנו המלצות).

לצערי אין בדיקות דם ספציפיות טיפולים קוגניטיביים ניתן לבצע עם יש שיתוף פעולה עם החולה , כפי שכתבת אסור לנו להמליץ על מטפלים באתר

מנהל פורום בריאות הנפש