גנטיקה ומחלות נפש-סיכויים סטטיסטיים

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

20/02/2019 | 21:57 | מאת: ט

יש לי שני אחים שאובחנו כסכיזופרנים (למרות שאיני בטוחה בהבחנה משום שמינון התרופות שהם לוקחים הוא על הגבול שבין הפרעה פסיכוטית ללא פסיכוטית) ואני יוצאת עם בחור שאחיו סובל מחרדות מהם הסיכויים ללידת ילדים עם סכיזופרניה או חרדות? תודה מעבר לכך האם יש מקום או פסיכאטריים שנותנים יעוץ גנטי בקשר למחלות נפש?

שלום רב , אין בדיוק יכולת לדעת לגבי השאלה שלך . אני חושב שאת יכולה להתייעץ עם גנטיקאי שמתמחה בבעיות נפש אנ אישית לא מכיר כזה אולי דרך חיפוש בגנטיקאים תודה

מנהל פורום בריאות הנפש