סימבלטה 90 - שאלה

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

10/01/2019 | 12:24 | מאת: ל

שלום רב, אני כרגע מטופלת בשל דיכאון וחרדה. הייתי תקופה של מספר חודשים על 60 מג סימבלטה. ניסינו לעלות ל90 מג. ב3 שבועות הראשונים לא הרגשתי כלום. בשבוע ה4 התחלתי להרגיש יותר עצבנות. חל שיפור מסוים גם עם ה60 מג וכעת אני מתעוררת מוקדם יותר בבוקר מקודם , וגם מרגישה יותר עצבנות. הורדתי ביעוץ עם הרופאה ל60 מג כי רצתה להחליף תרופה . כעת אני לא יודעת אם ההורדה מ90 ל60 עשתה נזק או להפך.אם לחזור ל90 או לרדת ל60. אני כאילו יותר ערנית , מתעוררת מוקדם ועצבנית. תוך כמה זמן אפשר לדעת אם מורידים ,או מעלים אם זה טוב או לא? או שעצם השינוי מ90 שלקחתי חודש וירדתי ל60 גרם לזה? מה עליי לעשות ? אני לא יודעת אם לעלות שוב או לרדת? איך אפשר לדעת ותוך כמה זמן רואים את התוצאה? תודה

שלום רב ניתן לעלות ולרדת מ90 מג ל60 מג אין עם זה בעיה , אם את מרגשה שהחרדות והדכאון התעצמו עם הירדה ל60 אנא עלי ל90 מג בכבוד רב .

מנהל פורום בריאות הנפש