וולבוטרין תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

19/12/2018 | 17:13 | מאת: נועם

שלום, לאחר מצב מאוד אובדני, הגעתי למרפאת הנפש פעם ראשונה לפני כחודשיים וחצי. בהתחלה הביאו לי מירו כדי לנסות לעזור לישון קצת וזה עזר טיפה עם המחשבות. לאחר מכן הפסיכיאטר שהעבירו אותי אליו החליט להחליף את התרופה לוולבוטרין. חודש לקחתי את ה150 ולא ממש הרגשתי שינוי, כן הרגשתי ירידה חדה בתאבון. לאחר החודש הזה הרופא המליץ לי להעלות ל-300. מאז, אני חווה ללא הפסקה כאבי ראש, חוסר תאבון ממש גדול, וחוסר יכולת להתרכז בכלום. בהתחלה התקשרתי לפסיכיאטר כי לא הפסקתי לבכות בהיסטריה ואמר שזה אמור להתאזן.. הבכי ההיסטרי אכן הפסיק לאחר כמה ימים, אבל המצב הפיזי לא השתפר בכלל. בנוסף, קרה לי משהו בשיניים והביאו לי ל10 ימים אטופן. יש כרגע עוד יומיים. אבל אני פשוט כל היום סובל ואני לא חושב שזה אמור להיות ככה. תוהה האם להפסיק את הכדור עצמאית, את הפסיכיאטר אני רואה רק בסוף החודש. אודה לכל תשובה שיכולה לעזור תודה

שלום הוולבוטרין כדור טוב אל תפסק , אם מצבך מחמיר ויש מחשבות אהבדון ממליץ לפנות לחדר מיון בהקדם

מנהל פורום בריאות הנפש