תרופה חדשה חוששתלהשתמש

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

13/11/2018 | 08:46 | מאת: סילבי

שלום דןקטור, אני סובלת זמן רב מחרדות ומטופלת בציפרלקס 10 מ"ג לא מרגישה בשום שינוי . לאחרונה תקופה של כחצי שנה אני מאוד מאוד עצבנית ללא מצב רוח והמצב הזה מאוד מתסכל אותי לא טוב לי. בביקור אתמול אצל הפסיכיאטר הוא אמר לי להפסיק עם הציפרלקס ונתן לי תרופה בשם ariply 5 , קראתי בהוראות שהתרופה ניתנת לחולי סכיזופרניה , מאניה, ?? חוששת לקחת מה דעתך על התרופה הנ"ל, אגב אני בת 61 עם רקע סוכרת ולחץ דם מקבלת תרופות. תודה רבה דר.

שלום רב אריפלי הינה תרופה שניתנת גם לטיפול בדכאון , ניתן לשלבה גם עם ציפרלקס או כל תרופה אחרת לדכאון

13/11/2018 | 09:13 | מאת: סילבי

תודה רבה דוקטור על תשובתך המהירה. אבקש לקבל מימך הסבר כי כתוב שהתרופה מעלה את רמות הסוכר וגם ככה אני לא ממש מאוזנת, האם אין חשש?

מנהל פורום בריאות הנפש