שינוים בטיפול עם סימבלטה

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

20/10/2018 | 00:54 | מאת: דינה

לפני כארבעה ימים הפסיכיאטרית העלתה לי את המינון מ 90 ל 120 מג פעם ביום. את הלוריבן שהייתי מקבלת בין 3 ל4 פעמים ביום דבר שהפך לשיגרה יומית החליפה לקסנקס בשחרור מושהה במינון 0.5 מג. יש לציין שאני לא מסדרת עם השינוי. האם עלי לקחת אותו בערב או בבוקר? יש לי ממנו בחילות, גירודים, נדודי שינה, אי שקט, בלגן בבטן. האם יש משהו אחר לקחת להעלים את החרדות בלי תופעות כאלו, יש לציין שקלונקס עשה לי פצעים בפה ויש לציין שקשה לי אני עדיין פונה ללוריוון.

20/10/2018 | 00:59 | מאת: דינה

יש לציין שבימים האחרונים עולה לי רעיון ההתאבדות ואני שוקלת איך. המשפחה לא רוצה להחזיר אותי למחלקה הפסיכיאטרית. אמא שלי אמרה שהיא לא צריכה אותי יותר.

לגבי חרדות תנסי תוסף מזון מעולה בשם לשיאה 80 מג צריך מרשם לזה

תנבסי לשיאה 80 מג יעזור לחרדות במקום תרופות הרגעה אחרות

עניתי

כתבתי שממליץ על מתן לשיאה 80 מג במקום תרופות הרגעה

מנהל פורום בריאות הנפש