שילוב אלכוהול עם סוליאן ופריזמה

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

29/08/2018 | 08:16 | מאת: אמיר

שלום רב אני מטופל כבר שנים אצל פסיכיאטר בגלל OCD כרגע אני לוקח 4 כדורים של פריזמה (20 מ"ג לאחת) ועוד כדור אחד של סוליאן אני יודע שאסור לי לשתות אלכוהול (חוץ מבירה פעם ב ,לפי אישור הפסיכיאטר) הבעיה שפעם בחודש כזה יוצא לי לשתות ביציאה עם חברים ובחתונות 4-5 כוסות וודקה רד בול. אני יודע שזה לא טוב לי , אבל משום מה אני לא מצליח להיגמל באופן תמידי. יש לי 2 שאלות: 1.מה הנזק של שתיית אלכוהול בתדירות של חודש של כמה כוסות וודקה רדבול 2.אני לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול , אבל איך אני נגמל מזה (מאלכוהול באופן סופי) תודה על העזרה

שלום רב לא מומלץ לקחת אלקוהול עם התרופות זה עלול לפגע בכבד , כדי להגמל מאלקוהול רצוי לפנות למרכזי גמילה למשל בעמותת אפשר ברמת גן . תודה

מנהל פורום בריאות הנפש