חרדות ולעיתים רחוקות התקף פסיכותי

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

26/08/2018 | 18:55 | מאת: אלי

אני סובל לעיתים קרובות מחרדות .שמעלות לי את לחץ הדם. במהלך 15 שנה האחרונות . חוויתי 3 פעמים התקף פסיכוטי. שבמהלכם חשיבה שהמשטרה רודפת .כאילו והותקנו לי בבית מצלמות שעוקבות. מחשבות שווא שונות .באחת הפעמים טופלתי בריספרדל וסיימתי טיפול. היו מחשבות שמצאתי רעיון פשוט וגאוני שישנה את חיי. באותם התקפים היה לי פחד מהדבקות ממחלות קשות. שאלתי 1. ממה אני סובל? 2. האם יש כדור טבעי לחרדות שמופיעות? 3.איזה טיפול מונע ניתן לעשות כדי להימנע מלהגיע מאותם מצבים ?

שלום רב יתכן והיו לך מה שניקרא התקפי פסיכוזה קצרים הטיפול הוא מניעתי תרופתי בעקרו , להמנע מסטרסים וליהיות בקשר עם פסכאטר כל אימת שמרגשים שמשהו או סערה מתקרבת לנפשך , אין טיפול טיבעי יעיל לזה .

מנהל פורום בריאות הנפש