פלוטין ושלוב תרופות והמשך שימוש

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

25/03/2018 | 17:24 | מאת: לילי

בת 27 נוטלת פלוטין מזה עשר שנים בגלל דכאון בתקופת התיכון שעבר,וקושי בהתמודדות בלחצים, אך אני מעוניינת להמשיך ולקחתו . בריאה .אין לי בעיות בריאותיות אחרות ידועות . שאלתי היא בפעם האחרונה הרוקח אמר ,שמומלץ לא לטול פלוטין עם אדוויל, נורופן, אדקס ,בגלל שיש בזה איבופרופן .באינטרנט קראתי שהכוונה היא לא לטול עם תרופות נוגדות דלקת NSAIDS. שאלתי היא ,האם הכוונה לא לטול פלוטין יחד עם כל התרופות NSAID(אם כן מה זה כולל) או הכוונה רק לאלה שמכילות איבופרופן . 2)האם הכוונה גם שמומלץ לא לטול פלוטין יחד עם שימוש במשחה וולטרן או משחות אחרות NSAIDS ? 4)האם נטילת פלוטין עם אקמול או אופטלגין זה מותר? 5)האם נטילת פלוטין משך עשר שנים או להמשך חיי גורם לתלות התמכרות או נזקים כלשהם? המון תודה!!!

שלום רב ניתן לקחת אדוויל עם פלוטין , אפשר לתת פלוטין לאורך זמן

מנהל פורום בריאות הנפש