סטרואידים והחמרה בחרדות

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

20/02/2018 | 10:32 | מאת: שואל

ד"ר שלום. לפני 4 וחצי חודשים קיבלתי זריקת סטרואידים בשחרור מושהה - DIPROSPAN 2 ML. מאז מורגשת החמרה בחרדה המורגשת באופן יום-יומי ולא פוסקת למרות חלוף הזמן. זאת למרות הטיפול התרופתי שאני מקבל שנים תחתיו הייתי מיוצב היטבב: וייפקס XR + קלונקס 3 מ"ג. האם נראה לך סביר כי לאחר 4 וחצי חודשים עדיין הסטרואידים משפיעים על מצב רוח ומגבירים חרדה או שהשפעתם היא בד"כ למספר שבועות בלבד וזהו איננו הגורם?

שלום רב בדרך כלל סארואידים גם בשחרור מושהה ההשפיעה פגה אחרי מס שבועות , לא ניראה לי שזאת הסיבה .

מנהל פורום בריאות הנפש