החלפה של טיפול

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

17/02/2018 | 11:32 | מאת: ספי

אני חולה סכיזופרניה ומטופל במודיקט 25 MG כבר כמעט שנה בתקופה שלפני שלקחתי את הזריקה הייתי אימפולסיבי/ צועק על אנשים בסיטואציות שמרגיזות אותי /צועק ומקלל ליד ההורים וגם אנשים מאז שהתחלתי עם הזריקה אני סובל מרעד בידיים+הפרעות בשינה ואקטיזיה אני רוצה לדעת אם יש קשר בין התופעות השליליות שהיו לי בתקופה של לפני שלקחתי את הזריקה לזריקה לעצמה כמו אם אני יפסיק אותה אז אני יחזור להיות אימפולסיבי וכו' ? כי אני מחפש תרופה למחלה שלי שמרגיעה מצד אחד אבל לא עושה את התופעות לוואי שאמרתי ? אחד

שלום אם יש תופעות לואי מזרקות אלה ניתן לבקש מהפסכיאטר כדור בשם דקינט או ארטאן שבולם את הריעדות

מנהל פורום בריאות הנפש