התלבטות ................

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

06/09/2017 | 13:05 | מאת: נור

שלום אני בת 19 מהילדות ואני סובלת מהשמנת יתר קיצונית הייתי שוקלת 125 קילו לפני חודשיים עברתי ניתוח בריאטרי ירדתי 18 קילו היה לי השמנה מרוכזת בבטן וממש בולטת , הייתי מרגישה כאבים חזקים בגב וברגליים הייתי לובשת בגדים שמתאמים לגוף שלי אף פעם הרגשתי שאני בת 19 מצד שני אני אוהבת אוכל מבלי גבולות ! אני מרגישה שיש התקדמות אחרי הירידה אבל אני מופתעת ! אחרי הניתוח ידעתי שאני אוהבת להיות שמנה ולסבול מהשמנה זה לא הגיוני מה דעתך ד"ר ? מה צריך לעשות ? האם זה נורמלי!?

שלום רב בכל ניתוח בריאטרי חובה להיות גם בטיפול פסכולוגי להבנת מניעים ותהליכים פסכולוגים , ממליץ לך לפנות לטיפול כזה תודה

מנהל פורום בריאות הנפש