ירידה במשקל ותרופות עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

09/07/2017 | 18:13 | מאת: אריה

שלום וברכה יש לי מס' שאלות לאיזו תרופה ממשפחת ה-SSRI יש הכי פחות השפעה מבחינת עליה במשקל ועליה בטריגליצרידים? האם כשרמת הטריגליצרידים גבוהה, זה מאט את קצב הירידה במשקל? האם התרופה אריפליי מעלה את הטריגליצרידים בדם? האם ככל שהמינון גבוה יותר - כך זה מעלה יותר את הטריגליצרידים? תודה

שלום רב ניתן להתייעץ עם הפסיכאטר. אריפלי פחות גורם לעליה במשקל ולעליית טריגלצרידים , גם תרופה בשם סוליאן גורמת פחות לעליה במשקל תודה

מנהל פורום בריאות הנפש