דיכאון,חרדת נטישה מהטראומה ?

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

04/06/2017 | 14:53 | מאת: וושקץ

צהריים טובים דוקטור, אני בן 40,נשוי באושר+3 ילדים מקסימים,עובד בשירות הציבורי. בקיץ שעבר עברתי טראומה מבחינתי-נפטרה אימי ,עימה הייתי בקשר קרוב מאוד,שהיתה אלמנה וגרה בגפה. הוזעקתי על ידה באחד הלילות ו -5 דקות לאחר הגעתי היא נפטרה לי בידיים ,ובנוסף הייתי עם הגופה מס. שעות עד שהגיעה המשטרה וגבתה הודאה,והגופה פונתה עי אמבולנס פרטי. אישתי רו"ח שכירה כ-15 שנה במשרד רו"ח גדול בתל אביב וחלק מעבודתה הינו קישרי לקוחות-שליחת הודעות בשעות שלא בזמן העבודה ושיחות עמם. בשבועות האחרונים נכנסתי למין חשש ופחד כאילו מנסים להתחיל איתה ושהיא אוטוטו נוטשת אותי ולכן התחלתי להציק לה בשאלות אינסופיות לגבי ההודעות והשיחות למרות שאני בטוח שהשיחות וההודעות הינם בענייני עבודה.עד כדי כך שהזוגיות על סף קריסה. מה לא בסדר איתי??? תודה רבה מראש להתייחסותך.

שלום רב בהחלט יתכן ואתה סובל מהתחלה של תהליך חרדתי דכאוני כחלק מאבל פתולוגי . מציע לך להפגש עם פסכולוג כדי ללבן את נושא החרדות יתכן ותזדקק לתקופה קצרה גם לטיפול תרופתי תודה

06/06/2017 | 08:21 | מאת: וושקץ

תודה רבה. על התשובה. קבעתי תור לפסיכולוגית. כולי תקווה שזה יעזור.

08/06/2017 | 14:22 | מאת: וושקץ

שאלה נוספת דוקטור, האם ייתכן כי זוהי פרנויה למרות שהבנתי שהפרנויה מתייחסת לחולה עצמו? תודה מראש.

מנהל פורום בריאות הנפש