עצבים, חוסר סבלנות ואגרסיביות לאחר התעוררות משינה

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

27/05/2017 | 03:16 | מאת: מצבי רוח ושינה

שלום דוקטור, לבתי בת ה16 יש מן תופעה כזו שכאשר היא מתעוררת משינה היא מאוד עצבנים, לא מוכנה שידברו איתה, חסרת סבלנות ואף אגרסיבית (לא בלתי נשלטת או מוגזמת). לאחר כחצי שעה-שעה היא נרגעת וחוזרת להיות הילדה הסבלנית והחייכנית שכולנו מכירים. התופעה הזו קוראת לה כבר מגיל 12-13 אך קיוויתי שהיא תעבור. רציתי לדעת מה הגורמים שיכולים להיות לבעיה? האם יש לזה שם? איך ניתן לטפל? אין לה הפרעות שינה/ מחסור בשינה.. היא לא מעשנת ולא שותה.. יש לה בעיית הורמונים אם זה יכול להיות קשור.. (עודף הורמון גברי).

שלום רב לך קשה לדעת יש גורמים פסכולוגים ופיזיאולוגים כמו עודף הורמן גברי , את צריכה לפנות איתה לפסכאטר של הילד והמתבגר

מנהל פורום בריאות הנפש