לקחת ציפרלקס לקחת לדיכאון

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

21/05/2017 | 14:25 | מאת: מוחמיד

אני סבלתי ממניה דפרסיה. אנ מקבל פבוקסיל וזה קצת עוזר. הרופא אומר שציפרלקס מסוכן בגלל מניה. אפילו שהוא נותן בי אימון כי אני מאד נזהר וגם כי אני לוקח כבר זיפרקסה. למה באמת ציפרלקס כל כך בעייתי

תרופות אנטי דכאוניות יכולות במיקרים מסוימים לגרום למאניה לכן צריך להזהר עם ציפרלקס ותרופות דומות

25/05/2017 | 12:58 | מאת: מוחמיד

זו השאלה שלי כך הבנתי מהרופא כי נותן לי פווקסייל וגם נתן פרוזקק אז למה לא רוצה לתת את הציפרלקס מה הבעיה. שמעתי שציפרקלס עושה הרגשה מאד משחררת חרדה חברתית וזה רק בציפרקלס או בכל התרופות נוגדים דיכאון?

מנהל פורום בריאות הנפש