שאלה לגבי אמצעי מניעה טבעיים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

09/04/2012 | 23:10 | מאת: ד

שלום, אני מעונינת להפסיק להשתמש באמצעי מניעה הורמונליים (מפאת הסיכונים הבריאותיים: השמנה, לחץ דם גבוה, בריחת סידן וגם משיקולי טבעונות- שכן רובם מכילים רכיבים מן החי). ומעדיפה לחסוך מעצמי את אי הנוחות והסרבול הכרוכים בשימוש בהתקנים, דיאפרגמה וקונדומים למיניהם. לאחרונה נתקלתי בפרסומים של מחשבון ביוץ המשווק ע"י חברת בריתק מדיקל וקרוי "ליידי קומפ". לטענת היצרן המחשבון אמין ב99.3% מהמקרים. בנוסף לשימוש במחשבון, חשבתי לשלב בתזונה את זרעי גזר הבר, הנחשבים לאמצעי מניעה טבעי ונטול תופעות לוואי. אשמח לשמוע חוות דעת מקצועית בנושא (ואם היא שלילית- גם נימוק). תודה!

שלום אין עבודות מדעיות ומחקרים מבוססים על אמצעים אלה ולכן איני יכול לחוות דעתי

מנהל פורום רפואת נשים