ליביאל - האם גורם לקרישיות יתר?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

16/10/2016 | 23:09 | מאת: קארן

שלום, אני בת 56 ומזה כ 4 שנים נוטלת ליביאל ומרוצה. לאחרונה הופניתי לאנדוקרינולוג לייעוץ עקב ירידה בצפיפות העצם. לדבריו, כרגע אין צורך בטיפול מלבד תוספת סידן ומעקב, אבל הוא המליץ לי להפסיק את השימוש בליביאל מכיוון שלטענתו הליביאל ספציפית גורם לקרישיות יתר. רופאת הנשים שלי טוענת שאין בעייה להמשיך ואין צורך להחליף למשהו אחר. ניסיתי להפסיק לפני כחדשיים אך הפרעות השינה חזרו. אציין גם שלפני כעשרים שנה עברתי טיפולי IVF רבים. האם אני בסיכון כלשהו? תודה

שלום יש עליה בסכון ליתר קרישיות עם ליביאל כמו עם תכשירים הורמונלים אחרים אך הסכון קטן אם הבעיה היא רק בעיות שינה כדאי לטפל עי כדורי שינה

מנהל פורום רפואת נשים