ביוץ כפול

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

01/09/2016 | 09:15 | מאת: הדר

שלום רב אני עוקבת אחרי הביוץ שלי דרך ההפרשות , והחודש הביוץ הגיע בזמן שציפיתו לו ..( ההפרשות הידועות) אך בשונה מהרגיל ההפרשותלא התייבשו לאחר מכן, זה המשיך והמשיך ואחרי חמישה ימים שוב ראיתי הפרשות ברורות של ביוץ. האם יכול להיות ביוץ כפול בהפרש של כמה ימים? ( חשוב לי לציין שאני אחרי הריון תאומים שנכנסתי אליו בצורה טבעית) אני פשוט לא מסוגלת לחשוב שזה שוב קורה לי...

שלום אין ביוץ כפול לאחר כמה ימים והפרשות הן לא סימן ספציפי לקביעת מועד הביוץ

מנהל פורום רפואת נשים