צילום רחם- חובה לפני טיפולי פיריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

14/08/2016 | 18:07 | מאת: ענת

שלום, אני בת 42. לשני ההריונות הקודמים קיבלתי גונל F והריתי מיד (בהריון השני כלל לא הגעתי להזרעה כיוון שביום הביוץ התעברתי טבעי להפתעתי עם "עזרה" כמובן, של גונל F באותו החודש). את ילדיי ילדתי בניתוחים קיסריים. הלידה הראשונה לפני 12 שנים והשנייה לפני 7.5 שנים. מחר יש לי תור במרפאת פוריות. אני חוששת שהרופא יבקש ממני לבצע צילום רחם, בדיקה שאני מסרבת לבצע (מתוך חשש). כמו כן, אין בכוונתנו להגיע לשלב של IVF, אלא ברצוני לקבל שוב זריקות גונל F ולקוות שגם הפעם זה יצליח. האם רופא יכול לסרב לאשר לי גונל F במידה ואסרב לבצע צילום רחם? תודה

שלום יש צורך בצלום רחם אני לא יכול לדעת לגבי מדיניות של הרופא במרפאה אם הוא מוכן לעשות פשרות ( פשרות זה לא דבר טוב ברפואה ) הוא יתן לך

מנהל פורום רפואת נשים