אחרי הפסקת גלולות אין מחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

05/08/2016 | 11:06 | מאת: שאלה

הפסקתי ליטול גלולות לפני חודש במטרה להיכנס להריון. אני חושבת שזיהיתי ביוץ (הפרשה צהובה) אני כבר ב4 ימי איחור, אך אין מחזור ואין הריון. כל השבוע האחרון סבלתי מבחילות, רעב יתר, כאבי גב ובטן כמו של מחזור. אני חייבת לציין שתמיד תמיד קיבלתי מחזור כל 28 יום במדויק. השאלה מה זה יכול להיות? ומה זה הכאבים האילו. האם ללכת לרופא נשים או שצריך להמתין יותר זמן לקבלת המחזור. תודה.

שלום לעיתים יש עכוב במחזור אחרי הפסקת גלולות ותוך כמה חודשים זה חוזר לסדירות כדאי להמתין עוד שבועיים ואם לא תקבלי - לפנות לרופא

מנהל פורום רפואת נשים