פרולקטין גבוה קבותרים ופרולקטין נמוך

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

17/07/2016 | 15:46 | מאת: מודאגת

שלום רב בעקבות פרולקטין גבוה 1300-1600 התחלתי לקחת כדורי קבותרים0.5 מ"ג חצי כדור פעם בשבוע. לאחר 7 שבועות שלקחתי את הכדור (שהיו מלווים בתופעות לוואי קשות) עשיתי בדיקת דם, הפרולקטין יצא 12.89!!! *המדד הנכון הוא בין 100-500 עשיתי את הבדיקה יום לאחר שלקחתי את הכדור האם יש קשר? מה עלי לעשות???? בתודה על מענה מהיר

שלום אם בצעת CT מוח והיה תקין את יכולה להפסיק עם הקרבוטרים ולראות אם הפרולקטין עולה אם לא בצעת CT מוח - כדאי לבצע

מנהל פורום רפואת נשים