טסיות דם גבוהות ושימוש ביאז

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

14/07/2016 | 21:06 | מאת: קארין

שלום, אני בת 26, לא מעשנת, משקל תקין, לוקחת כבר המון שנים גלולות מסוג יאז..שמתי לב שעם השנים הטסיות דם שלי עולות ובבדיקת דם אחרונה הגיעו כבר ל397 שזה כבר על הגבול של המקסימום (400) אני מפחדת שיהיה לי קריש דם. רציתי לשאול האם יש קשר בין גלולות לערכים שקיבלתי? ואם בגלל זה יתכן ויש לי סיכון גבוהה לקריש דם? רוב הזמן אני בישיבה ממושכת כי לומדת ובקרוב יש לי גם טיסה אז אני מפוחדת. אודה לתשובתך.

שלום כל גלולה מעלה את הסכון לקרישיות בלי קשר לרמת הטסיות אפשר לנסות להפסיק ולראות אם יש קשר

מנהל פורום רפואת נשים