התעלפויות בשבוע 9 לאחר ניתוח קיצור קיבה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

13/07/2016 | 06:08 | מאת: שירן

היי דר ליפני כשנה ושלושה חודשים עשיתי ניתוח מעקף קיבה היום אני בשבוע 9 פלוס התעלפות שלישית מרגישה שהלחץ דם נמוך מאוד מרגישה חלשה מאוד מותשת כמעט ולא מתפקדת חשוב לציין שאני אוכלת כמויות יפות מאוד מקפידה לאכול מאכלים מזינים בשר ירקות חלבונים התופעה מאוד משפיעה לי על שגרה ואיכות החיים אני צמודה לוויטמינים בפעם האחרונה הפנו אותי למיון שם לא עשו כלום רק נתנו לי נוזלים שאלו אותי אם אני מעוניינת להתאשפז לצורך בירור אמרתי שלא! ושוחררתי... האם יש לך המלצה כל שהיא עבורי?

שלום פרט לויטמינים ושתיה מרובה אין לי המלצה אחרת לצערי אם יש ממש עילפון ( ולא רק חולשה או תחושת עילפון) יש מקום לברור מלא

מנהל פורום רפואת נשים