דימום בזמן הלא נכון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

20/09/2020 | 19:39 | מאת: נטלי

שלום. אני בת 36+ 3 ילדים. לפני 3 חודשים וחצי ילדתי את בני השלישי. לידה טבעית ורגילה. לא מניקה, ולא לוקחת גלולות. מאז הלידה קיבלתי כבר פעמיים סדיר כל 28 ימים, הכל היה בסדר. פתאום היום, יש לי דימום רציני כמו מחזור, היום אני נמצאת ביום ה19 אחרי המחזור האחרון שלי. השאלה שלי למה יש לי דימום ביום ה19? זה מעולם לא קרה לי. המחזור שלי סדיר מאוד.

שלום יתכן עקב שינויים הורמונלים אני מציע להמתין לחודש הבא ואם גם יהיה דמום מוקדם יותר - לפנות לבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים