הפרשת נוזל שקוף מהשד

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

17/04/2020 | 21:08 | מאת: ירדן

שלום, יש לי בחצי השנה האחרונה הפרשות מהפטמות ( נוזל שקוף-לבן). בהתחלה רק כשהופעל לחץ על השד, כעת בכל סיטואציה בתדירות הולכת וגדלה. בנוסף אני לא מקבלת מחזור בערך חצי שנה או יותר. אני לא בהריון. רופאת הנשים שלי המליצה לי לקחת תרופה מזרזת מחזור ואכן קיבלתי מחזור, אבל לאחר מכן לא קיבלתי שוב ואני לא יכולה לבצע בדיקת דם הורמונלית. אני לוקחת תרופות פסיכיאטריות (ציפרמיל ומודאל). מה הגורם להפרשה ולעיכוב המחזור, האם זה מסוכן? מה הבדיקה המקובלת בהנחה שאני לא מקבלת מחזור?

שלום זה נובע מהמודל יש הפרשת יתר של פרולקטין הורמון החלב שגורם לכך הטפול - גלולות נגד הריון

מנהל פורום רפואת נשים