באיזה מצב אני כרגע?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

02/04/2020 | 13:10 | מאת: טלי

במהלך טיפולי פוריות, סבב ראשון של גירוי שחלתי. החל מהיום ה-3 למחזור, לקחתי כל ערב זריקות של גונאל עד ליום ה11. כשהגעתי לרופא לביקורת ביום ה12, הוא אמר שמשרד הבריאות הפסיק את כל הטיפולי פוריות בגלל הקורונה. הוא נתן לי להזריק באותו ערב 2 זריקות של דקפפטיל ואמר להמנע מיחסים ל4 ימים ושאקבל מחזור ביום ה18. אני כבר ביום ה22 מתחילת המחזור והמחזור עדיין לא הגיע. פתאום הבנתי שמרוב הלם לא שאלתי מספיק ולא הבנתי מספיק. האם זריקות דקפפטיל ביטלו כל סיכוי להכנס להיריון באופן טבעי החודש? או שכן יש סיכוי? יכול להיות שהמחזור לא מגיע כי נקלטתי? כשהמחזור מהזריקות יתחיל- האם זה מחזור "אמיתי" שאחריו יהיה ביוץ ויהיה אפשר לנסות טבעי או שזה חסר סיכוי?

שלום הדקפפטיל יכול למנוע הריון בצורה ובזמן שניתן אני לא יכול לדעת מה הסיכוי להריון טבעי לפי מה שכתבת אבל תמיד יש סיכוי

מנהל פורום רפואת נשים