תוצאות של תרבית נרתיקית (vaginal culture p)

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

01/04/2020 | 15:00 | מאת: רוני

שלום. כבר שלושה חודשים שהתרבית הנרתיקית שהרופא נשים עושה לי, חוזרת לא תקינה: Vaginal culture- abnormal flora Gram stain direct- abnormal vaginal flora .Strep.gr.B rec cult- שלילי REMARKS MICRO- score 6. אתמול הרופא נשים עשה לי שוב משטח נרתיק, והגיעה תוצאה שונה: שלילי Gram stain direct-BV . השאלה שלי היא: האם זה אומר שחיידקי הגראם חזרו תקינים בבדיקה הזו? ומה אומרות שאר התוצאות שציינתי למעלה? האם הן שוב לא תקינות? תודה רבה.

שלום שינוי בפלורה של הנרתיק- אין צורך בטפול התוצאה השניה תקינה

מנהל פורום רפואת נשים