ליכן פלנוס או משוה פתולוגי?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

19/03/2020 | 16:54 | מאת: דבי

שלום רב, בת 51. בעקבות צריבה קלה בעיקר בעת מתן שתן ורגישות קלה מדי פעם - באזור שמעל הנרתיק, יותר על יד נקב מתן השתן, ולחץ קל בקפל שלידו (לא באזור הנרתיק כאמור אלא למעלה יותר) פניתי לרופא שחשב שמדובר בליכן פלנוס ונתן לי לעשרה ימים משחת אלוקום-קרם שלא השפיעה. המדויק...). בעקבות זאת פניתי לרופא נשים שאמר שרואה בבירור על גבול פתח הנרתיק פצע של ממש - כמו חתך בעור, הוא גם חשב שזה ליכן פלנוס ונתן לי ל21 יום קלובטזול פורפיונאט תרימה קרם למרוח, ולא חל שינוי. חשוב לי לציין שלמעט צריבה קלה מדי פעם בעיקר אחרי מתן שתן, מגע ממוקד של זרם במקלחת או לחץ קל בקפל מדי פעם, אין לי שום רגישות וזה לא מפריע לי. שוחחתי טלפונית עם שהרופא אמר לי שאמר לי שעליו לראות זאת שוב ואז שאל אותי עם עברתי ביופסיה.... נכנסתי לחרדה עמוקה. שאלתי אותו אם הוא חושב שזה יכול להיות משהו פתולוגי והוא אמר שעליו לראות זאת שוב כאמור. התור שלי הוא רק עוד שבוע. האם לפי תיאוריי יתכן שאכן מדובר במשהו פתולוגי? תודה

מצטער אבל אני לא יכול לדעת בלי בדיקה סביר יותר להניח שזה לא משהו סרטני

מנהל פורום רפואת נשים