תזונה וכושר לספורטאית לקראת הריון ובהריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

15/03/2020 | 10:21 | מאת: תזונה וכושר לספורטאי

בס"ד. שלום . רציתי לדעת בנוגע לתזונה והריון וספורטאית. הנני מרימה משקולות(משקלים כבדים),מבצעת אימון אירובי ואנ-אירובי. ובנוסף צורכת אבקת חלבון. האם ישנה בעיה בצריכת אבקת חלבון בהריון וכן להמשיך כושר,רכיבת אופניים-עצימות גבוהה וכן הרמת משקולות(משקלים כבדים וכמובן מאמץ פיזי? אשמח לפירוט והסבר על מנת שאכין את עצמי כראוי להריון.

שלום לפני ההריון את יכולה להמשיך כרגיל בהריון כדאי להוריד מעוצמת האימונים ולדאוג לא להעלות דופק מעל 120 אבקת חלבון אין בעיה אם ההריון תקין

מנהל פורום רפואת נשים