כאבי בטן עליונה בשבוע 40 להריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

03/12/2019 | 21:22 | מאת: אלמונית

שלום ד״ר. היום 40+0. הייתי בביקורת מעקב הריון עודף היום- הכל תקין וזומנתי לביקורת מעקב הריון עודף בעוד שלושה ימים. אחרי הביקורת התחילו לחצים קצת בבטן העליונה האמצעית, לסירוגין. אין חלבון בשתן ולחץ דם שלי תקין. נבדק היום בביקורת. אציין, כי אתמול הופיע שלשול משום מקום והיום זה לא חזר על עצמו. ייתכן וקשור? יש סימן לדאגה. זה לא לחץ קבוע. לעיתים הרגשה של אי נויחות בבטן העליונה האמצעית פשוט. אשמח להתייחסותך.

שלום לא מראה לי שיש מקום לדאגה אם זה נמשך גם מחר כדאי לפנות לבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים