זיהום בנרתיק לאחר קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

26/07/2019 | 01:01 | מאת: עידן

בת זוגתי מתלוננת שלאחר שאנו מקיימים יחסי מין היא צריכה לנקות את הנרתיק וכן להשתין על מנת למנוע זיהום בנרתיק. היא חוששת שאם לא תעשה זאת היא תסבול מדלקת בנרתיק ותצטרך לבצע טיפול אנטיביוטי. מהו סוג הדלקת בנרתיק שעשויה להיווצר לפי דעתך? האם זהו פטריה בנרתיק, זיהום חיידקי מסוג טריכומוניאזיס או זיהום חיידקי מסוג וגינוזיס בקטריאלי? האם יש דרך למנוע את הדלקות האלו?

שלום מכל מה שארת רק טריכומונס עובר ביחסי מין בכל מקרה ממש אבל ממש אין הצדקה לנקות את הנרתיק לאחר יחסים

מנהל פורום רפואת נשים