דיאמילה והיריון האם תקין

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

30/06/2019 | 11:20 | מאת: עמית

היי אני כשנה נוטלת גלולות דיאמיליה של הנקה (בגלל שאני סובלת ממיגרנות ואלו הגלולות הכי טובות עבורי) הפסקתי גלולות ב31.5 על מנת להיכנס להיריון. לא קיבלתי מחזור כלל לאחר הפסקת הגלולות (גם שנטלתי אותם היה לי העדר מחזור קיבלתי 3 פעמים בכל השנה שנטלתי) וב17.6 היה לי כאבי ביוץ איומים... עשיתי בדיקת היריון ואכן הופיעו 2 פסים. שאלתי כזאת האם עליי לפחד מהפלה כתוצאה מכך שהרירית אמורה להיות דקה בגלל נטילת הגלולות

30/06/2019 | 12:55 | מאת: לולי

שלום אני מעוניינת לדעת, איזו בדיקת הריון קנית? את נמצאת יומיים לפני האיחור וזה מראה לך כבר תוצאות אני גם אקנה כזאת

30/06/2019 | 16:20 | מאת: עמית

לא זוכרת את החברה אבל בוודאות היה כתוב על הבדיקה שהיא עד 4 ימים לפני איחור

01/07/2019 | 06:41 | מאת: לולי

תודה רבה לך עמית בהצלחה לשתינו ובשורות טובות :-)

לא העיקר שיש הריון

מנהל פורום רפואת נשים