בעלי עשה בדיקת זרע הרם זה תקין?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

27/06/2019 | 21:17 | מאת: דינה

הבדיקה DAYS OF ABSTINENCE תוצאה ימי הימנעות 3 תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקה LIQUEFACTION תוצאה תקין תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקה SEMEN PH תוצאה 8.0 >=7.2 תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקה SEMEN VISCOSITY תוצאה צמיגות תקינה תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקה SEMEN COLOUR תוצאה תקין תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקה SEMEN VOLUME תוצאה 2.5 ml >=1.5 תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקה SPERM AGGLUTINATION תוצאה אין תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקה SPERM CONCENTRATION תוצאה 44.0 million/ml >=15 תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקה TOTAL SPERM NUMBER תוצאה 110.0 million תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקה SPERM MOTILITY 1 HR תוצאה 59.0 % >=40 תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקה TOTAL PROGRESSIVE תוצאה 52.0 % >=32 תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקה RAPID PROGRES MOTILI תוצאה 23.0 % תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקה SLOW PROG.MOT תוצאה 29.0 % תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקה NONPROGRES MOTILITY תוצאה 7.0 % תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקה MORPHO NORMAL תוצאה 5.0 <=4 תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקה CYTOPLAS. DROPLET תוצאה אין תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקה MORPHO DEF TAIL תוצאה יש תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקה NECK-MIDPIECE DEFECT תוצאה יש תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקה HEAD ABNORMALITIES תוצאה יש תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקה NON-SPERM ROUND CELL תוצאה x תוצאה לעומת טווח

הבדיקה תקינה

23/11/2023 | 08:03 | מאת: סיון

Semen ph 7.7 semen volume 1.5 ml . sperm concenttrl sperm agglutinion תקין. Liquefaction. תקין. semen. Viscosity תקין. Semen volume 1.5 ml sperm concentration 25.00 ml million. Total sperm number 37.50. abstinence days תוצאה 3. Morpho normal 3אחוז. Sperm mot.beffor 23 אחוז. Sperm mot .beffor תנועה 1+2+

מנהל פורום רפואת נשים