שאלה בנוגע למחלות מין

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

18/06/2019 | 18:46 | מאת: מיטל

לפני כשנה נמצאו בבדיקת בבדיקת שתן : * M.HOMINIS-PCR * M.GENITALIUM-PCR * UREA.PARVUM-PCR היום, שנה לאחר מכן בבדיקת שתן, כל אלו יצאו שליליים. אבל נמצא חיובי: * UREA.UREALYTICUM-PCR אציין, שלפני חודשיים עשיתי טיפול של דוקסילין לשבועיים. בנוסף, כבר תקופה ארוכה שיש לי לחץ בבטן התחתונה. אשמח לשמוע חוות דעת. ובנוסף אשמח לדעת אם זה הגיוני שהתחלף החיידק בהתחשב שאני עם אותו בן הזוג כבר תקופה ארוכה?

שלום אין קשר להגיוני. זו עובדה בכל מקרה לא מומלץ לטפל בחיידק הזה

מנהל פורום רפואת נשים