נוברניג - קרישת דם לאחר US דופלר ללא עדות לDVT

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

05/06/2019 | 12:32 | מאת: שרה

ילדתי לפני 4 חודשים את ילדי השלישי כעת מעונינת להתחיל להשתמש בנוברינג. שאלתי היא כזו בעת האשפוז לאחר הלידה היתה לי נפיחות בשוק שמאל ונשלחתי לUS דופלר ולא היתה עדות לDVT . האם ישנה אפשרות שהיה קריש דם שנעלם לפני הבדיקה ואם כן אסור לי להשתמש בנוברינג או שאין מה לחשוש?

שלום הייתי מציע לך לא להשתמש בגלולות או נובה רינג בגלל החשש

06/06/2019 | 14:09 | מאת: ליטל

סליחה שאני חוזרת ושואלת אבל הנוברינג זה ממש איכות חיים בשבילי.... וקשה לי לוותר עליה בעיקר בגלל האפשרות לחבר טבעות וכך לדחות את המחזור... האם באמת החשש הוא חשש מוצק או שזה ליתר ביטחון... ובלי קשר האם ישנה בדיקה שאפשרי לעשות על מנת לשלול את החשש לקריש דם? ואם אין כזו בדיקה על איזה התקן תוך רחמי אתה ממליץ?

מנהל פורום רפואת נשים