שאלה דחופה בקשר לבדיקת ביוץ

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

02/06/2019 | 16:37 | מאת: דחוף

שלום ד"ר אני נשואה כבר שנה ... אלרי הפלה נדחית מנסה לכנס להריון עשיתי בדיקת ביוץ כמה ימים אחרי ווסת אחרונה למשך שבוע וחצי ולא קיבלתי תשובה חיובית אני מקבלת מחזור כל חודש יחסית סדיר איחור /עיכוב יום יומיים .. כאילו בטווח הנורמלי 25-30 יום... לא קבוע ממש בבדיקות אולטראסונד הרופאים אמאו לי שהשחלות שלי נראות כמו פוליציסטיות אבל מבחינת תסמינים אין שום תסמין .. ואף רופא לא הגדיר ממש שיש לי תסמונת פוליציסטית השאלה שלי האם יש מצב שאני לא מבייצת ולמרות זה מקבלת כל חודש מחזור ואם לא מה יכול להיות הסיבה שלא קיבלתי שני פסים בבדיקת הביוץ ??? בבקשההה עזרהההה

שלום יתכן שהחודש לא היה ביוץ אם את מנסה להרות כבר שנה כדאי לפנות לברור מלא

מנהל פורום רפואת נשים