הפרשות חומות מזה כשבועיים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

29/04/2019 | 19:24 | מאת: טל

שלום ד"ר. בת 43 ונשואה.מקיימת יחסי מין ומשתמשת בקונדום כאמצעי מניעה . המחזור לרוב סדיר כל 25 ימים. ב14.4.19 קיבלתי מחזור ומאז לאחר סיום המחזור החלו להופיע לי הפרשות חומות אבל בכמות מעטה מאוד ממש מדובר במספר טיפות. אשמח לדעת במה מדובר אין לי דימום אדום או משהו אחר נלווה. בלי שום קשר לפני כחודש ביקרתי אצל רופא נשים לבדיקה שיגרתית שכללה פאפ ואולטרסאונד ןהכל נמצא תקין.) אשמח לדעת במה מדובר. תודהתודה

שלום ככל הנראה מדובר בהפרשה דמית על רקע שינויים הורמונליים הייתי מציע לחזור לרופא לביצוע בדיקת פיפל - ביופסיה מרירית הרחם

מנהל פורום רפואת נשים