גלולות מניעה שלא פועלות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

04/03/2019 | 17:02 | מאת: קשת38

שלום, יש לי מחזורים כבדים מאוד, ברמה של להחליף טמפון כל שעה, עם הרבה קרישי דם. כל הבדיקות יצאו תקינות, ולכן פניתי לבדיוקת גנטיות, וגיליתי שאני הטרוזיגוטית לפקטור 2. בדיעבד מסתבר שזה לא עונה על שאלת המחזורים הכבדים, אבל הגניקולוגית שלי המליצה על גלולות מיקרולוט מכיוון שאני לא יכולה לקחת גלולות עם אסטרוגן שיכולות לגרום לקרישה. אני לוקחת אותן כבר 4 חודשים, ועדיין מקבלת מחזור כרגיל, אם כי הזרימה מעט פחות כבדה ויש מעט פחות קרישים. אבל עד כה מחזור היה אורך לי 4 ימים, ועם הגלולות הוא אורך שבוע. השאלה שלי: האם אפשרי להחליף לגלולות אחרות בלי אסטרוגן שיותר אפקטיביות? וגם: האם יש מצב שהגלולות ישפיעו בהמשך, אם אין כמעט שינוי אחרי 4 חודשים? תודה רבה.

שלום כדאי להמתין עוד אין גלולות אחרות ניתן לשלול התקן תוך רחמי עם פרוגסטרון - מירנה או גאנס

מנהל פורום רפואת נשים