קרישי דם באולטרסאונד

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

21/02/2019 | 16:34 | מאת: אנונימי

שלום, בת 25, אני כשבועיים לאחר התקנה של התקן ג׳נס. בשישי האחרון לאחר קיום יחסי מין עם בן זוגי החלו לי כאבים שהרגישו כמו דקירות באזור הבטן התחתונה, הכאב נרגע רק יומיים לאחר מכן בעוד רופא המשפחה טען שזה ווירוס. ביום שני האחרון קיימנו יחסי מין בשנית ושוב הגיע הכאב החד אך עבר מהר יותר. היום ניגשתי לרופא הנשים שהתקין לי את ההתקן, הוא עשה אולטרסאונד ונמצא כי ההתקן במקום. בנוסף בממצאים נמצא כי באגן יש נוזל בכמות קטנה עם קרישי דם, שחלות תקינות, מימין 2.4 HCL ס״מ. בגדול הוא אמר שאני לאחר ביוץ ושזה משהו שהם רגילים לראות, אך נשארתי לא רגועה לגבי קרישי הדם, האם זה יחלוף? זה טבעי? בכול אופן יש לי ביקורת עוד שבועיים לאחר קבלת הווסת. תודה מראש.

שלום אכן לאחר ביוץ זה יכול להיות כדאי לפנות לבקורת לאחר הוסת

23/02/2019 | 01:52 | מאת: אנונימית

תודה רבה על התשובה, ממה נגרמים קרישי הדם? הם יכולים להסתובב לי בגוף? אמורים להיעלם לאחר הווסת?

מנהל פורום רפואת נשים